Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kookworkshop ‘De Creoolse keuken’

3 juni - 15:00 tot 19:00

- €60,00

logo002U gaat met ons mee op een historische culinaire reis en ontdekt de Afrikaanse roots van de traditionele Creoolse keuken. Dit is de eerste workshop in de reeks van workshops die we willen geven.

De kookworkshops zullen in groepen van maximaal 13 personen plaatsvinden. Een kookworkshop bestaat uit 1 sessie van ca. 4 uur en na de bereiding wordt samen gegeten. 

In de eerste workshop neemt Edna Eendragt u mee naar Suriname. Edna heeft jarenlange ervaring in het geven van kooklessen en is expert in de Surinaamse keuken. Tijdens het koken wordt informatie gegeven over de ingrediënten, de gerechten, de oorsprong daarvan en de manier waarop dit de Creoolse keuken in Suriname heeft vormgegeven.

Menu kookworkshop 1 april

Voorgerecht:     lichte cassavesoep

Hoofdgerecht:  djarpesie moksie alesie en gebakken  vis

Nagerecht:        gestoofde  ananas met vanille ijs 

Drankjes:          zuurwater en gemberbier

Bijgerechten:    sambal, baka bana, komkommer op zuur

Aanmelden (zonder verdere verplichting) en informatie bij Joyce Adams via: aanmelden@ketikotirotterdam.nl

Betaalgegevens volgen via de mail. Uw aanmelding wordt pas definitief als wij uw betaling ontvangen hebben.

 

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
15:00 tot 19:00
Kosten:
€60,00

Organisator

Stichting GVGT