Vacatures bestuur GVGT

imagesN3Y7QTBQ

Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst, Rotterdam

 Vacatures bestuur

GVGT combineert trots op al het moderne van Rotterdam met het inzicht dat het verleden nooit ver weg is: de sporen en effecten van kolonialisme en het Nederlandse slavernijverleden zijn overal zichtbaar.

GVGT is mede-initiatiefnemer van Keti Koti Rotterdam, organisator van de Keti Koti en Tula herdenking bij het slavernij-monument, bruggenbouwer en informatiepunt voor studenten, professionals en bewoners, gemeente, onderwijs, herdenkings-partners, erfgoed en culturele instellingen.

GVGT groeit als organisatie. Die groei vraagt om versterking op bestuurlijk niveau. Het huidige bestuur wil daarom graag in contact komen met gemotiveerde kandidaten, die willen meebouwen aan de groei van de stichting.

Vacature: bestuurslid algemeen

Voor de vacature ‘algemeen’ zoeken we een kandidaat met management kwaliteiten, in staat om onze activiteiten intern te stimuleren en extern uit te dragen in diverse netwerken. Type waar mensen graag naar luisteren, met gezag.

Vacature: bestuurslid financieel-juridisch

Voor de vacature ‘financieel-juridisch’ zoeken we een kandidaat met ervaring op financieel en/of juridisch terrein, in staat begeleiding te bieden bij de aanvraag van subsidies, het aangaan van contracten enz. Type vraagbaak, specialist, fixer.

We komen graag in contact met kandidaten met een ruime professionele of levenservaring; eerdere ervaring met bestuurswerk is een pré. Gepensioneerden zijn welkom! Ervaring in de culturele sector is niet noodzakelijk. Het (onbezoldigde) bestuur komt ongeveer eens per maand bijeen. Regelmatig vindt daarnaast overleg plaats met de programmeurs over specifieke vragen of actuele ontwikkelingen.

Voor vragen over deze vacature kunt u contact opnemen via gvgtrotterdam@gmail.com of telefonisch via de heer Harlow Brammerloo 0611353059 of de heer Wim Reijnierse 0640555887.

Geinteresseerden kunnen hun belangstelling kenbaar maken door een motivatiebrief en cv te sturen naar Stichting GVGT t.a.v. het bestuur, via gvgtrotterdam@gmail.com.

Stichting Gedeeld verleden gezamenlijke toekomst, KvK nummer 24337677, Vacature augustus 2016