Wat we (niet) weten (door Maas theater en dans)

Locatie: Maaspodium, St. Jobsweg 3, 3024 EH Rotterdam
Tijden:
• zaterdag 29 juni om 17:00
• zondag 30 juni om 17:00 en 21:00
Info & tickets: https://www.maastd.nl/voorstelling/ketikoti
Entree: Kinderen tot en met 12 jaar: € 6,= Volwassenen

Ben ik mijn geschiedenis? Welk verhaal vertelt mijn stad? Of mijn straat? Wie zijn mijn (voor)ouders? Aan wie dank ik mijn vrijheid? Wat weet ik? En wat weet ik niet? In Wat we (niet) weten duiken ruim 20 jongeren in de leeftijd van 12 t/m 24 jaar onder leiding van theatermakers Jeroen van der Heijden en Aisa Winter in de geschiedenis van het Slavernijverleden. Ze onderzoeken wat we nou eigenlijk echt herdenken en in hoeverre een geschiedenis van toen je identiteit van nu bepaalt. Ze werken vanuit wat ze weten, maar gaan vooral op zoek naar de zwarte gaten en lege plekken in dat wat ze nog niet weten. De uitkomst van deze zoektocht presenteren ze in de vorm van een voorstelling op 29 en 30 juni 2019 in het kader van Keti Koti.