Keti Koti TALK!

De oproep van de antiracisme demonstraties is: het moet nu veranderen! Genoeg is genoeg! Politici in de Tweede Kamer en in gemeenteraden hebben deze oproep gehoord. Zij gaan binnenkort praten over racisme in Nederland en het bestrijden ervan. Wat moet er veranderen binnen instituties en in de hoofden van mensen? 

Ook jouw visie doet ertoe! Denk mee! Wat is jouw voorstel voor een inclusieve samenleving waarin racisme geen kans meer krijgt? Wie moet jouw voorstel gaan uitvoeren? En waarom denk je dat jouw idee helpt tegen racisme? 

Stuur je voorstel, in de vorm van een tekst, infographic of vlog naar info@ketikotirotterdam.nl of via onze facebook pagina. Doe dat uiterlijk 24 juni 23:59 uur. Zet je naam, leeftijd en contactgegevens erbij. Alle inzendingen worden gebundeld en aangeboden aan het gemeentebestuur.

Een vijfkoppige jury, bestaande uit medewerkers van Albeda, Hogeschool Rotterdam, Dona Daria, RADAR/ Art.1 en Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst, bestudeert alle inzendingen en maakt een selectie. Je maakt kans om uitgenodigd te worden en je plan te pitchen bij het programma Keti Koti TALK! van OPEN Rotterdam. Keti Koti TALK! wordt gepresenteerd door Noraly Beyer en Evita de Roode. De opnames zijn op maandag 29 juni (vooravond). De uitzending is op 30 juni 18:00. 

Keti Koti TALK! is een programma van Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst en OPEN Rotterdam. Sponsors/ partners: Rotterdam Festivals, RADAR/ Art.1, Dona Daria, Hogeschool Rotterdam, Albeda, Vlaggenparade, Kabraneti, Bibliotheek Rotterdam.

Spelregels “Keti Koti Talk! Wat helpt tegen racisme”
– Deelname staat open voor iedereen. 
– Per persoon kan je één voorstel indienen. 
– Te late en anonieme inzendingen (zonder naam, leeftijd en contactgegevens) worden niet in behandeling genomen. 
– Je contactgegevens worden niet gedeeld met derden en uitsluitend gebruikt voor de correspondentie over dit project. 
– De vorm van de inzending is vrij. De jury geeft enkele tips om je op weg te helpen: 
1. schrijf je een tekst, beperk je dan tot één A4. 
2. maak je een audio-, videoboodschap of vlog, beperk je dan tot twee minuten. 
3. maak je een infographic, beperk je dan tot één A4.  
– De rol van de jury is, toetsen of een inzending voldoet aan de algemene eisen (zie hiervoor) en volledig is wat betreft het wat, door wie en waarom. 
– De jury nodigt op 27 juni tussen 12:00 en 14:00 uur een aantal inzenders per telefoon en/of email uit, om hun voorstel te komen pitchen in het TV programma Keti Koti TALK!. Reageer direct. Als je niet reageert voor 20:00 uur (27 juni) dan vervalt de uitnodiging. 
– De opnames voor Keti Koti TALK! vinden plaats op maandag 29 juni tussen 17:00 uur en 22:00 uur. De pitchers ontvangen persoonlijk bericht over de details.  
– Alle door de jury toegelaten inzendingen, komen terecht in de bundel van voorstellen. 
– Deze bundel wordt fysiek en digitaal aangeboden aan het gemeentebestuur, op een nader te bepalen datum. Alle inzenders ontvangen hiervan bericht en (onder voorwaarden) in staat gesteld om persoonlijk mee te gaan. 
– Deze bundel wordt na de aanbieding aan het gemeentebestuur digitaal beschikbaar gesteld via de deelnemende organisaties.
TV uitzending en streaming

De TALK! is live te zien op Facebook, TV, via een livestream op web en  Youtube

Vanwege de corona-maatregelen worden alle Keti Koti activiteiten dit jaar uitgezonden via televisie, website en sociale media, in samenwerking met OPEN Rotterdam. Voor details, zie hoe_kan_ik_kijken.

 
 
Keti Koti Programma

26 juni 19:30

Keti Koti Manspasi Kerkdienst was live te zien op facebook. Kijk hier terug.

30 juni 17:45

Keti Koti TALK! Première op Facebook, TV en op deze homepagina (en terugkijken)

30 juni 19:00

Keti Koti Herdenking LIVE! op Facebook, TV en op deze pagina (en terugkijken)
1 juli 14:00 en 20:00 Keti Koti Festival TV première en herhaling op TV en web 
Voor onze agenda en meer informatie zie ketikotirotterdam.nl of mail naar info@gvgtrotterdam.nl.