Keti Koti kerkdienst

Manspasi Kerkdienst 26 juni

LIVE uitzending vrijdag 26 juni 19:30 via facebook, web en youtube!

Op vrijdag 26 juni wordt de Manspasi Kerkdienst live uitgezonden vanuit de Hoflaankerk met als thema Vrijheid en Identiteit. Met bijdragen van Ds. Denny Zinhagel en Ds. Marianne van de Bogard en optreden door Ricardo Polak & Worship en organist Richard van de Berg.

Tijdens de dienst wordt aandacht besteed aan de strijders voor de afschaffing van de slavernij. Zij  hebben hun strijd vaak met het leven moeten bekopen. De voorgangers gaan in op parallellen die getrokken kunnen worden met verhalen uit de Bijbel. Het wordt een dienst met gezang en diverse voordrachten. De dienst is voor maximaal 30 personen toegankelijk en belangstellenden kunnen zich opgeven bij de contactpersonen van de samenwerkende kerken.

De dienst vindt plaats in de Hoflaankerk, hoek Oudedijk-Hoflaan, Rotterdam-Kralingen aan de Oudedijk (Kralingen). De inloop is om 19.00  uur (i.v.m. corona-maatregelen) en de dienst vangt aan om 19.30 uur. De dienst wordt Live uitgezonden op deze pagina, via facebook en OPEN Rotterdam. U kunt dus op afstand bij ons zijn.

Stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst werkt voor deze bijzondere kerkdienst samen met de Protestants Christelijke Gemeente Kralingen, de Evangelische Broedergemeente Rotterdam, de Evangelische Broeder en Zuster Gemeente Rotterdam, de Surinaams Room-Katholieke Parochie en de Holland Methodist Church (Congregation Rotterdam).

Liturgie en orgelliederen

Meer informatie

  • Dhr. Just Lynch: ebzg.rotterdam@gmail.com
  • Dhr. Theo Kortram: 06-51983567
  • Dhr. Harlow Brammerloo: info@gvgtrotterdam.nl

Hoe kan ik kijken?

De kerkdienst is live te zien op deze pagina, op facebook, via OPEN Rotterdam,en is terug te kijken op youtube

Vanwege de corona-maatregelen worden alle Keti Koti activiteiten dit jaar uitgezonden via televisie, website en sociale media, in samenwerking met OPEN Rotterdam. Voor details, zie hier.

 
Keti Koti Programma

26 juni 19:30

Keti Koti Manspasi Kerkdienst was live te zien op facebook. Kijk hier terug.

30 juni 17:45

Keti Koti TALK! Première op Facebook, TV en op deze homepagina (en terugkijken)

30 juni 19:00

Keti Koti Herdenking LIVE! op Facebook, TV en op deze pagina (en terugkijken)
1 juli 14:00 en 20:00 Keti Koti Festival TV première en herhaling op TV en web 
Voor onze agenda en meer informatie zie ketikotirotterdam.nl of mail naar info@gvgtrotterdam.nl.